Ock

Yarışmaya Katılım Şartı;

·           Öğrenciler yarışmaya 1 (bir) eserle katılabilecektir.

·           Her okul kendi sınıfları arasında yarışmayı gerçekleştirecek. Sınıflarında birinci olan eserler arasından okul birincisi olan eser İl Değerlendirme Komisyonuna gönderilecektir.

Eserde aranacak şartlar

‘’Dede Korkut Hikâyeleri'nden Hareketle Yeni Bir Hikâye Yazma yarışmasında aşağıdaki şartlar aranacaktır:

·         Eser, hikaye anlatım türünde kaleme alınacaktır.

·           Eserler Word düzeninde Times New Roman yazı karakteriyle 1 , 5 satır aralığında 12 punto ile yazılacak ve üç sayfayı aşmayacaktır.

·           Yarışmaya katılacak öğrenciler, Ek-2’de yer alan öğrenci adı-soyadı, okulu, sınıfı, adres ve telefon bilgilerinin yer aldığı Katılım Formu ve Taahhütnameyi doldurarak imzalayacaklardır.

·           "Etiket (Ek -1)" doldurularak kâğıdın arka yüzüne yapıştırılmak / yazılmak zorundadır.

·           Yarışmaya gönderilecek eserlerin ön yüzüne hiçbir bilgi yazılmayacaktır. Arka yüzünde etiket olmayan eserler ise kabul edilmeyecektir.

·           Belirlenen şartları taşımayan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

·           Yarışmaya katılan eserler iade edilmeyecektir.

·           Teslim tarihinden sonra ilgili birime ulaşan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

ESERLERİN OKUL MÜDÜRLÜĞÜNE SON TESLİM TARİHİ 07.02.2024.

Ock

04.01.2024 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 10:00 GERÇEKLEŞECEK OLAN 8.SINIF İNGİLİZCE İL GENELİ ORTAK SINAV UYGULAMA KILAVUZU VE SORU DAĞILIM TABLOSU

Ekm

Okulumuzda 1 Aralık 2023 tarihinde Bilim Söyleyişi gerçekleşecektir.

Sayın Velilerimiz;

17 Ekim 2023 tarihinde saat 10:00'da okulumuz konferans salonunda Okul-Aile Birliği Genel Kurul toplantısı yapılacaktır. Sizleri aramızda görmekten onur duyarız.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA OKULUMUZDA ''CUMHURİYET 100 YAŞINDA'' TEMALI ŞİİR VE RESİM YARIŞMASI YAPILACAK. YARIŞMA ŞARTNAMESİ SINIF PANOLARINA ASILMIŞ OLUP, SON BAŞVURU TARİHİ 20 EKİM 2023 CUMA GÜNÜDÜR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.